AFISE

afise

Realizam o gama larga de afise atat pe hartie de 100-130gr/mp cat si pe hartie foto, la o calitate superioara.

IMPRIMARE FOTO

Imprimarea foto este o alternativa superioara imprimarii digitale. Culorile obtinute prin acest tip de imprimare sunt mai vii, hartia mai calitativa iar impresia pe care o lasa este mult mai buna.

imprimare_foto

BROSURI

brosuri

Va oferim o gama larga de carton pentru tiparirea de brosuri si cataloage. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

CALENDARE

Tiparirea Calendarelor se recomanda a fi executata pe carton de grosime intre 150-300 g/mp.
Calendarele pot fi tiparite conform designului grafic dorit de catre client, fotografiile folosite sunt ale clientului sau pot fi fotografii cumparate.

calendare

CARTI DE VIZITA

carti_vizita

Realizam carti de vizita pe o gama larga de tipuri de carton: mat sau lucios, carton cu texturi speciale si cartoane colorate. Suportul standar de listare a cartilor de vizita este carton 300 gr/mp, mat sau lucios cu posibilitatea de laminare mata sau lucioasa.
Oferim suport in vederea tehnoredactarii si machetarii cartilor dumneavoastra de vizita, iar in cazul in care nu aveti o grafica prestabilita putem lucra impreuna la realizarea imaginii societatii dumneavoastra.
La cerere cartile de vizita pot avea doua sau patru colturi rotunjite, in vederea obtinerii unei imagini rafinate a brandului/numelui ce il reprezentati.

CATALOAGE

Cataloagele sunt instrumente cu puternic caracter informativ si de vanzare avand un puternic impact vizual, determinand efectul de cumparare.
Va oferim o gama larga de carton pentru tiparirea de brosuri si cataloage, pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

cataloage

FELICITARI

felicitari

Felicitarile se printeaza pe carton de 250gr/m2, alb, lucios sau mat (la alegere) sau la sediul nostru puteti alege dintre multe alte modele de cartoane (sidefat, colorat, cu diverse modele, etc.).
Recomandarea noastra este listarea felicitarilor pe hartie fotografica, pentru culori vii si calitate superioara a hartiei. Pozele, logoul sau textul ales vor fi impecabil tiparite, indiferent daca sunt color sau alb-negru.

FLUTURASI

Fluturasii (flyerele) - varianta economica de a va tipari informatiile intr-un format comod, desigur, la o calitate verificata a hartiei si a tiparului. Puteti opta pentru diverse suporturi, hartie 90 gr/mp pana la o hartie de 200 gr/mp chiar 250 gr/mp , la una sau mai multe culori, pe o fata sau ambele.

fluturasi

FOI CU ANTET

foi_antet

Foile cu antet sunt un instrument ce confera prestanta firmei si sunt recomandate ca elemente ce sustin imaginea firmei. Au costuri relativ mici, justificate si un efect psihologic pozitiv si in general sunt listate pe format A4, hartie simpla 80g.

ILUSTRATE / CARTI POSTALE

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

INVITATII NUNTI / BOTEZ

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

MAPE

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

PLIANTE

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

INDOOR / OUTDOOR

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

ROLL-UP

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.