Personalizari

Inscriptionam orice! De la articole de imbracaminte precum tricouri, geci, sepci, la obiecte promotionale diverse: pixuri, mouse-pad-uri, agende, brelocuri, brichete, etc.

Prin serigrafie / tampografie, transfer termic, sublimare si tipar digital, materialele promotionale asteapta sa fie prezentate in urmatoarea campanie de promovare a firmei Dumneavoastra. Serigrafia este un procedeu tehnic de imprimare cu ajutorul matritelor (a sitelor serigrafice), a diverselor tipuri de materiale - textile, PVC, hartie/autocolant/carton, lemn, metal, sticla/ceramica etc. Serigrafierea se face prin aplicarea de vopseluri speciale, in functie de suportul de imprimat, pe un suport plan, fara denivelari, sau cusaturi in cazul materialelor textile si ixarea vopselurilor prin diverse metode. Pentru materialele textile, acestea nu se pot serigrafia in stadiul de confectie, ci doar in stadiul de croire si anume, parti componente ale viitorului articol textil. Se pot serigrafia materiale textile de culoare deschisa, dar si de culoare inchisa, prin metode diferite.

Sublimarea este procedeul tehnic prin care se transfera imaginea dorita de la computer pe un substrat solid (placi, tricouri, cani etc), cu ajutorul unor cerneluri speciale care vor adera la substrat sub influenta presiunii si a caldurii. Se pot personaliza tricouri, sepci, bandane, cravate, mouse-pad, puzzle, cani, halbe, seturi de cesti, etichete magnetice, brelocuri, carduri etc (materialele promotionale care nu au o suprafata sublimabila, sufera un tratament special inainte de procesul de sublimare).

Transferul termic / termotransferul presupune transferul unei imagini policromie sau logo firma, sigla, de pe o folie speciala iTmprimata digital si decupata cu ajutorul unui cutter-plotter, cu ajutorul preselor termice, in conditii de temperaturi si presiuni specifice. Acest procedeu este indicat pentru personalizarea unei cantitati mici/unicate de materiale promotionale, in special in cazul materialelor care nu pot fi inscriptionate prin serigrafie sau datorita complexitatii elementelor grafice care urmeaza a fi transpuse pe obiect. Pentru spalarea materialelor textile inscriptionate prin termotransfer este interzisa folosirea detergentilor care contin clor, se tine cont de temperatura de spalare, iar ulterior se vor calca pe dos.

PERSONALIZARI TEXTILE

tricouri

Inscriptionarea produselor din material textil (personalizarea textilelor) poate avea un impact mare atunci cand acestea sunt folosite in scop promotional. Se pot inscriptiona: articole de imbrcaminte (tricouri, geci, bluze, pantaloni, camasi), echipamente sportive, echipamente de lucru si protectie (veste, salopete, bluze), sepci, etc.

Inscripţionarea se realizează prin termotransfer, procedeu de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii speciale de termotransfer decupată în prealabil cu un cutter-plotter sau a unei imagini imprimate. Dacă se respectă instrucţiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezistă foarte bine în timp.

Produsele cu personalizare prin termotransfer nu se fierb, nu se spală cu clor/ înălbitori şi se calcă pe dos sau acoperite cu altă pânză. Personalizarea tricourilor se poate face atat prin intermediul transferului termic cat si prin serigrafie. Daca vorbim de cantitatile mici si se doreste o imprimare a tricoului in mai mult de 4 culori se recomanda metoda transferului termic, realizat cu ajutorul foliei speciale pentru materiale textile. Daca vorbim de cantitatile mari se recomanda folosirea serigrafiei, unde costurile de imprimare sunt mai mici, iar timpul de personalizare a materialelor textile este unul foarte scurt.

ARTICOLE PROMOTIONALE

promo

Creaza-ti propria identitate profesionala cu produse de calitate la preturi accesibile. Doar adaugi logo, numele companiei sau alte detalii si gata! Personalizarea produselor noastre este la fel de usoara.