Decor Auto

Decorul auto se realizeaza cu print digital pe folii special dedicate decorului auto si/sau decupare autocolant cu cutting plotter. Autocolantul se poate folosi in culorile disponibile, decupat in forma si la dimensiunile dorite. Autocolantul se poate printa full-color, astfel in functie de folia aleasa se poate imbraca intreaga masina. Pentru decorul geamurilor laterale si luneta, listam pe window graphics, folie agreeata RAR.

Autocolantul listat se lamineaza, oferind durabilitate si protectie a imprimarii impotriva diversilor agenti chimici si mecanici asupra decorului. Materialele folosite, de la folia de print la folia de laminare si cerneala folosita, este protejat pentru influenta UV.

Decorarea masinii se face de catre decorator calificat cu experienta vasta in decorarea auto. La cererea clientului, se poate realiza si neutralizarea autoturismului, daca acesta a mai fost decorat.

DECOR AUTO

afise

Decorul auto se realizeaza cu print digital pe folii special dedicate decorului auto si/sau decupare autocolant cu cutting plotter. Autocolantul se poate folosi în culorile disponibile, decupat în forma şi la dimensiunile dorite. Autocolantul se poate printa full-color, astfel in functie de folia aleasa se poate imbraca intreaga masina. Penrtu decorul geamurilor laterale si luneta, listam pe window graphics, folie agreeata RAR.