Albume Foto

Albumele foto pe care le realizăm se adresează atat fotografilor profesionişti cât şi publicului larg. Acest departament de producţie al albumelor digitale, a foto-cărţilor, a posterelor cât şi de producţie digitală a fost înfiinţat ca o necesitate a pieţei,valorificând astfel cererea pentru albume foto digitale.

Imaginile sunt inital printate pe hartie fotografica profesionala mata, cristal-mata sau lucioasa. Fotografiile sunt legate apoi printr-un procedeu special, finisarea exterioara putand fi realizata traditional in piele sau panza, dar si personalizata (o fotografie reprezentativa, laminata mat sau lucios).

OPTIUNI COPERTA

coperta_piele

PIELE
La cerere, acest tip de coperta se poate imprima cu numele sau initialele dv prin serigrafie (auriu/arginitiu) sau pin gravare(scris in relief).

Culori disponibile: maro, negru, alb, rosu

IMITATIE PIELE
Coperta din imitatie de piele este o varianta economica a copertei de piele veritabila. Un alt avantaj al acestui tip de coperta este varietatea mare de culori si texturi.

Culori disponibile: negru, alb, maro, albastru, auriu, arginitiu

coperta_imitatie_piele
coperta_piele

PASSPARTOUT
Acest tip de coperta este foarte des utilizat datorita imbinarii a doua stiluri de copertare intr-unul singur: coperta personalizata plus rezistenta unei coperti din piele sau imitatie de piele.

Culori disponibile: negru, alb, maro, albastru, auriu, arginitiu

LAMINATA MAT/LUCIOS
Coperta este imprimata cu o fotografia cea mai sugestiva din album. De asemenea, pe aceasta coperta se poate imprima si un text la alegere (de obicei este un nume, data evenimentului, etc. Pentru a pastra cat mai bine albumele in biblioteca, se poate imprima si cotorul albumului, cu titlul evenimentului data si numele.

coperta_laminata
coperta_cutie

CUTIE
Pastrati-va albumul intr-un mod deosebit, ferit de factorii externi care ar putea sa-l distruga: intr-o cutie sau intr-o servieta.